top of page

Аналізуємо місцеве регулятивне середовище



Розповідаємо про найближчі плани БА «4Бізнес»: заплановано проаналізувати місцеве регулятивне середовище 5 громад Сумщини (аналіз регулятивних актів міської ради, веб-сайтів міських рад). Цей експрес-аналіз проводиться в рамках проєкту «Розвиток потенціалу та створення умов для економічного відновлення через розвиток та зміцнення партнерства між державним та приватним секторами в громадах Сумської  області»


Богдан Мосунов, голова БА «4Бізнес», розповів: «Були направлені запити в громади, які беруть участь у проєкті, про надання інформації щодо прийнятих місцевих нормативних актів. Дякуємо представникам влади за оперативний зворотній зв’язок! На основі проведеної роботи буде розроблена дорожня карта для місцевої влади з метою сприяння розвитку бізнесу, економічного відновлення регіону та виявлення нових інструментів залучення ресурсів».

Рекомендації розробляються також з урахуванням дослідження нерегуляторного впливу на бізнес, яке включає нещодавно проведені фокус-групи з представниками бізнесу в кожній територіальній громаді.



Проєкт здійснюється за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю БА «4Бізнес» і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.


Фонд «Партнерство за сильну Україну» (ФПСУ) – це донорська програма, що фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції. За спільної підтримки уряду України та урядів-партнерів Фонд реалізує проєкти, в першу чергу, на деокупованих і прифронтових територіях, спрямовані на посилення стійкості України перед лицем російської агресії. Метою ФПСУ є зміцнення спроможності українського уряду надавати місцевим громадам критично важливу підтримку в співпраці з громадянським суспільством, ЗМІ та приватним сектором.

13 переглядів0 коментарів
bottom of page